Orkar knappt blogga...

söta bilder

Lucia

http://www.youtube.com/watch?v=LHlYN8VDPc8
klickar ni där ser ni mig sjunga solo på skolans lucia. det var typ -20 grader ute då! alltså vi var ute då! snacka om kallt! det var kul där på scenen. jag sjöng "hej mitt vinterland"

Grattis Mamma! Och Tack För Att Du Finns!!! <333


Ha det kul!


Saga!


Julstämningen!


Ha ett gott skratt!

you'll never get to work on time!haha
hot dog

Kommentera <333

hej kommentarer är alltid roligt! snälla kommentera mer så jag vet att ni finns där! ;)
söta bilder

Lussebullar och Pepparkakor.......<3

hej. nu närmar det sig jul. vi har bakat det man ska,förutom knäck och kola. vilken är in favorit bland: pepparkakor,lussebullar,knäck och kola? kommentera det.....det blir antagligen en tävling om det. jag tycker knäck är godast! mums....ellas(min bästis) pepparkakor är godast,mammas lussebullarär godast,mormors knäck ärgodast och ellas kola är godast. ha det gött! :D

Helg!!!

hej nu är det äntligen helg efter en riktigt jobbig vecka i skolan. jag tycker att det börjar bli kul med NO nu! för vi ska göra spel. alltså brädspel. eller kortspel. men det ska handla om vatten. jag och Johanna gör ett brädspel. varje gång man får 4-6 på tärningen får man ta ett kort ur en hög. där står det vad man ska göra. och så finns det massvis med typ stegar,vågar o s v!!!
trevlig helg

Ljung

hej i min skola har vi en frågesport typ. eller en advenstkalender som man får frågor på.:adressen:http://www.edu.linkoping.se/ljung/default.htm du kan se bygget av vår fiskdamm!!! =)

RSS 2.0