farmor

hej nu är jag hos farmor.vi ska snart äta pizza.men jag ska säga en sak till sanna.nu när jag är här kan väl du fråga dina föräldrar om du får komma hit till bibbi jag åker faktist hem redan på sönad fast det är sommmarlov nu!!!

Mamma är hjälten <333

hej imorr när det skolavslutning men jag hade inga bra skor.ett par gummistövlar ett par basketkängor och ett par skit varma skor.men mamma/hjälten köpte 3 par skor jag kunde välja mellan tack mamma/hjälten!!!!!!!!!!!!!
MVH AGNES!!!! <333

Veckans glass!!!


88!!!!

SKOLAVSLUTNINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej på torsdag så är det skolavslutning i skolan men därimot kommer pappa imorrn för att sova över och sen komma på morgonen och se när jag sjunger sen ska pappa och jag åka direkt till farmor.hon som gör den goda laxen alltså.DEN BÄSTA LAXEN!!!!!!!hennes ugn eller hennes händer är ju typ magiska jag äter hennes lax varje gång jag är där!den är så himla goooooooooooooooooood!hon är MAGISK som gör så god lax!!!!!men nu byter vi samtalsämne.jaa,skolavslutningen kommer bli kul.phu :( skolavslutningen är ett långt ord att skriva!!!!!phu :( !!!
MVH Agnes<333

KUUUL!!!<33

hej år 2011 går jag i 4:ran och ska sjunga i skolans melodifestival där man sjunger låtar som redan finns jag ska va' med  och har redan börjat träna på låten den heter when your gone och när jag tränar sätter jag på låten på spotify och har en text till låten på den här hämsidan:http://www.metrolyrics.com/when-youre-gone-lyrics-avril-lavigne.html. på sidan finns texten där jag sjunger.JAG LÄNGTAR TILL ÅR 2011 FÖR DÅ KOMMER JAG SJUNGA I M-E-L-O-D-I-F-E-S-T-I-V-A-L-E-N-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jag vet också vilken klänning jag ska ha plus att jag vet hur jag ska gå eller göra när jag sjunger ;) !!!jag ÄLSKAR melodifestivalen och det blir roligare när jag är med!!!!!!!
ILOVE LJUNGSBRO

kram på er alla!!!

söta bilderkram på er

NEJ!!!

söta bilder

WOHO

söta bilder

MUCKA INTE

söta bilder

Algo pequenito och Satellite!!!!

hej här är dom två artisterna och dom har gjort två fantastiska låtar nu måste söka på ena låten på spotify och den andra också den ena är på spanska den andra är på engelska men atristen är från tyskland!!!!! se på artisterna då!!!!:lena och david!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0