Dagens sötis!


SSÖÖTT!!!

söta bilder

Jag är oskyldig!!!

söta bilder

HEHE,ÄGD

söta bilder

Är det sant???

söta bilderse vad gullig!!!

KlassKamrater+KlassResa går verkligen IHOP!!!!

hej idag har min klass och 3a åkt på ösköttaresa eller hur det stavas :S ! först åkte vi till rök och tittade på rökstenen,sen åkte vi direkt till omberg........tror jag vänta ska tänka om vi gjorde nåt imellan!!!...................................................inte vad jag minns men vi åkte sen till omberg. där satt jag med nåra andra tjejer i klassen. ellabella/ellis/Ella i klassen som var en av dom jag satt med.iallafall hon hade chokladcola med sig dom verkade skit goda hon bjöd alla på varsin sen var hon snäll och gav mig en till!!!! =) uppskattar det jätte mycket ellabella!!! men precis när vi skulle åka till vadstena så kom jovana med nåra personer.jag visste inte vilka,men när jag såg emelie i min förra klass gå med jojjo så FICK JAG EN CHOCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VÅRAN FÖRRA KLASS VAR HHÄÄRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SAMTIDIGT SOM OSS!!!VI TRÄFFADE TILLOCHMED VÅR FRÖKEN!!!jag och jovana gnällde på bussen till vadstena att vi saknade dom!!!när vi precis skulle börja shoopaså träffade vi dom igen!!!dom jag fick mest kontakt med var Isabelle och Valentina!!!sen träffade jag max och gustav också.men vi pratade inte med varann.gustav såg bara lite konstigt på mig som om han tänkte: har jag träffat henne förut?eller så tänkte han: VAD GÖR AGNES HÄR???????men sen när jag och jovana skulle shoopa blevjag besviken.i en halvtimme letade jag efter saker. när det var exakt 4 min kvar tills bussen gick så gick jag in i en affär och köpte en liten söt nalle!!!den kostade bara 35 kr.men jag hade slösat 20 kr på att fånga gossedjur men bara fått tröst pris jag fick en studsboll och en ful ring!!!BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!men eftersom jag bara hade 30 kr så var jovana jätte snäll och gav mig en 5 kr!!!sen åkte vi raka vägen hem.då såg linnea som satt brevid mig i bussen och jag i en monsterbok som kim lånade ut till oss.jag kan börja spy på en buss om jag ser blod.oturligt nog var det mycket blod i den boken!!!(SKIT MYCKET BLOD!!!)men linnea var snäll och tittade före mig på varje blad för att se om blod fanns med på bilden.många fick jag inte se.men jag hade bok med mig också den heter om jag kunde andas eller så hette den djudet av ditt hjärta men skit samma på engelska heter den new moon.jag kom till kapitel 2 bara för att jag inte läste så mycket.men det har vart bästa dagen i mitt liv!!!

Måndag=bästa dagen i skolan!!!

idag är det måndag och jag har haft en toppen dag i skolan!måndagar torsdagar och fredagar är bäst!måndagar har min grupp engelska som är skit kul och så har vi slöjd!!!!torsdagar så har vi torsdags kul och fredagen är bra för då har vi bara tre letioner så dagen skäns kort plus att den här veckan ska jag vara veckans berättare på fredag som jag längtat efter jätte länge.när jag har 3 letioner och är veckans berättare blir fredagen extra rolig tycker jag samma sak med torsdag,blir jag veckans berättare då så blir torsdagen extra rolig tycker jag!!!jag har förberett 4 saker och äntligen få berätta med nåt av dom men visst är det svårt att bestämma sig!?jag ska antingen berätta lite extra om min katt Saga eller om när jag var på kålmården eller om min recept bok och säga ett recept eller så ska jag berätta om min hund Otto eller rättat sagt hela familjens hund eller till sist ........oj det var visst 5 saker hehe men till sist så ska jag kanske ska jag ta med en Fransk bok och berätta Franska rim ur boken!!!!
ha så trevligt MVH Agnes!!!!

AVRIL

http://home.avrillavigne.com/ det här är avrils blogg som äger den hänger jag på varje dag!det finns weemee och nya hendelser och fansklubb men när man loggar inte måste men klicka på visit site först
agnes<333

Kommentarer???

hej här hemma sitter jag och väntar på kommentarer jag har bara fått 2 av ellis snälla jag blir ju så glad när jag får en kommentar!!!!!

Bondjo!

hej jag kan lite franska här är lite grann!!! Bondjo,mon.grand,abecedaire,ange,addition,avion,un!

ACKO


Acko<33

hej jag har valt ett smeknamn nu det heter Acko så jag vill helst bli kallad det nu!!!!jag älskar choklad det var därför jag skaffade namnet acko som betyder choklad!!!!!!!!!!!!!!!!

jag!

hehe förlåt ni vet ju bara hurjag såg ut när jag va' 3 så här ser jag ut nu:

I love you!


bild

den här bilden hittade jag direkt från facebook som en som har en fans klubb om avril lavigne så jag kopierade den direkt!!!

EN LITEN PLUTT

när jag var liten var jag söt som en liten ekorre!!!!!!

Avril Lavigne!


BILDER

här kommer bilder på min idol

Avril Lavigne!


Smeknamn!

hej jag vill gärna ha ett smeknamn!men jag vill helst ha nån blomma eller ett bär på A!så ge mig nåt tips om namn om du kommer på nåt namn!!

Hela dan hemma med mamman<33

hej det här är min nya blogg jag är den agnes som äger agnes.lurig.se också.men marcin som är min låssas pappa åkte iväg nu vid jaa jag vet inte riktigt vilken tid men iallafall då fick jag vara hemma med mamman therese som är den bästa mamman som finns!!!!!nu ska jag göra iårdning och kolla runt lite i blogg.se så jag vänjer mog vid den!!!
mvhagnes<33

Ny blogg!

hej har ny blogg kolla in den!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0